Kort om BestGrip

Grunnlagt i 2004

BestGrip har sitt produksjonsanlegg i Gandino, en liten by i provinsen Bergamo, i Serianadalen, i Italia. Selskapet ble grunnlagt i 2004 av to brødre, Luca og Remo Maffeis.

Bestgrip har spesialisert seg på produksjon av skrupigger og tilhørende monteringsverktøy og har klart å etablere seg på det internasjonale markedet med sine strålende idéer, de har utviklet et patentert produkt.

Bestgrip har sitt produksjonsanlegg i Gandino
produksjon av skrupigger

Litt om piggen

Piggen kan monteres inn i en hvilken som helst ny eller brukt sko eller dekk (vanlige eller vinterdekk) med eller uten forborret hull. Piggen er enkel å montere, uten bruk av fagpersonell, monteringen gjør du selv, enkelt, raskt og økonomisk.

Selve spissen finnes i ulike dimensjoner for ulike bruksområder. Den er laget av hardmetall (Tungsten / Wolfram), et materiale meget motstandsdyktig mot slitasje

Spissen og selve piggen sveises sammen med sølvloddmetall. Piggen er belagt med et gyllet, sort eller sølv stoff av en spesiell behandling for å lette selve monteringen av piggen i dekket. Piggen blir ikke et fremmedelement, men en del av dekket. Denne behandlingen er også korrosjonsbestandig .

Bestgrip har nå et utvalg på 24 typer pigger, utviklet for å dekke alle sektorer og for å tilfredsstille selv den mest krevende kunde. Bestgrip skrupigger selges nå i store deler av verden.

MAXIMUM GRIP

Bestgrip tilbyr markedets beste skrupigg:

Se en sammenligning her.

Bestgrip Company har nå også grunnlagt et nytt selskap Bestgrip RS. Dette har blitt etablert for å utvide forskning og utvikling og testing, for å videreutvikle og forbedre sine produkter og å fortsette å gi kunder høy kvalitet og et bredere utvalg av produkter. For å gjøre alt dette har selskapet investert både i kjøretøy og en spesialisert skøytebane der trygge kjørebaner kalt Driving & Learning kan gjennomføres.

Alle våre priser er inklusive moms.

LET'S HAVE A

DEAL

TODAY!