Enkel Montering

Pigger for Ekstra Tunge Kjøretøy

Mer enn 20 års erfaring har til slutt resultert i at BestGrip utvider sitt tilbud med en linje av mega-pigger, som er spesifikt designet for tunge kjøretøy som opererer i gruver og steinbrudd.

Ikke nødvendig å bore hull før installasjon

Med disse piggene installert, vil kjøretøyet alltid være klart til å arbeide, uansett værforhold.

Disse multifunksjonelle, flerstørrelses-broddene er et innovativt, patentert produkt som kan brukes i mange situasjoner. Her får du solid kvalitet med pigger med herdet Wolfram piggtupp.

Bestiller du før kl. 13:00, pakkes og sendes din ordre samme dag.

Har du spørsmål eller trenger hjelp? Ring oss direkte på tlf:  92 804 999

Vi er stolte av våre produkter, og gir derfor hele 60 dagers full returrett.

Sikker og kryptert betaling med VISA, MasterCard eller KLARNA

Hvorfor benytte Bestgrip pigger?

Å bruke Bestgrip-pigger på arbeidskjøretøy er en effektiv løsning med betydelige fordeler, enten underlaget er naturlig glatt, snødekt eller isete.

Kjøretøy som jobber i steinbrudd og gruver er vanligvis utstyrt med kjettinger for å minimere risikoen for å skli på grus og is. Men kjettinger er dyre og upraktiske, vanskelige å montere og veldig klumpete. I tillegg kan de skade dekk og kjøretøyets drivverk.

Bestgrip Mega Pigg er designet for ekstreme forhold og tunge kjøretøy. Piggene er de største som noen gang er laget, med en kropp i herdet og herdet stål. Den store spissen er laget av wolfram og er loddsveist til «kroppen» for bedre slitestyrke.

Maksvekt på opptil 90 tonn

Med sin størrelse kan de installeres på kjøretøy opp til en maksvekt på 90 tonn, og sikrer utmerket veigrep og sikkerhet. Ved å velge BestGrip-produkter vil alt bli enklere og mer praktisk.

Installasjonen av piggene er enkel. Det er ikke nødvendig å bore et hull før man installerer piggene. Når de er satt inn, er de ikke klumpete, og de begrenser derfor ikke bevegelsen.

– Finn ut hvilken pigg som passer best for ditt arbeidskjøretøy!

Rustfritt stål kombinert med wolframspiss for vedvarende grep selv i de tøffeste forhold.

Bestgrip-piggene er laget av rustfritt stål for å forhindre rusting som til slutt kan føre til brudd. Spissen er laget av wolfram, som er et høykvalitetsmateriale som er svært motstandsdyktig mot slitasje. Dette betyr at abrasive terreng eller materialer ikke sliter ut tuppen, så piggene sikrer et konstant grep.

Du kan velge pigger som best møter ditt behov fra de 4 tilgjengelige typene. Pigger kan byttes ut når som helst med nye eller forskjellige pigger.»

MAXIMUM GRIP

Unike og Patentbeskyttede produkter

Som vårt Stegjern produkt, har Bestgrip produkter som virkelig skiller seg ut fra de andre, og derfor er de patentbeskyttet. Vi har investert i innovasjon for å bringe deg unike løsninger som du ikke finner noe annet sted.

Vår forpliktelse til kvalitet og banebrytende teknologi skiller oss ut, og du kan stole på at når du velger Bestgrip, velger du det beste i bransjen.

Pigg BG1916
ShadowSlider left
ShadowSlider

Montering av Skru-piggene

Merk! Det er ikke nødvendig å forborre hull i dekket.

Plasser hodet av pigg i hodet på installasjon-sverktøyet.

montering 1

Plasser spissen av piggen på overflaten av dekket på det merkede stedet.

montering 2

Benytt jevn kraft vinkelrett på dekket og skru sakte til piggen er på plass.

montering 3

Skru kun til «pigg-hodet» til det berører dekkets overflate.

montering 4

Pigger som er installert korrekt.

montering 5 1

BestGrip forskning og produktutvikling

Over mange år har Bestgrip Srl produsert hurtigmonterte skru-pigger. Dette ledende internasjonale selskapet har nå grunnlagt et nytt selskap, Bestgrip RS – Forskning og utvikling – for å teste og utvikle produktene sine med mål om å oppnå best mulig kvalitet og ytelse for kundene sine.

Som en del av denne utviklingen har Bestgrip RS investert i flere superbiler og i en spesiell isracingsbane som de også gjør tilgjengelig for testkjøring, reservert for nasjonale og internasjonale journalister og bilspesialister.

SPØRSMÅL

eller annet?

Mandag-Fredag:  8:00-16:00

Alle våre priser er inklusive moms.

/* Lukker Popup ved klikk på menyvalgene som er linker eller knapper */

LET'S HAVE A

DEAL

TODAY!