NYHET!!

eksklusive
fothvilere

med tungstenpigger

– Opplev det ultimate grepet med våre eksklusive fothvilere med tungstenpigger. Enten du er en ivrig terrengsyklist, en enduro-entusiast eller bruker arbeidskjøretøy, vil fothvilerene fra BestGrip transformere din kjøreopplevelse.

Pedana

Bestiller du før kl. 13:00, pakkes og sendes din ordre samme dag.

Har du spørsmål eller trenger hjelp? Ring oss direkte på tlf:  92 804 999

Vi er stolte av våre produkter, og gir derfor hele 60 dagers full returrett.

Sikker og kryptert betaling med VISA, MasterCard eller KLARNA

Pigger med tungstentupp for motorsykkel fothvilere og sykkelpedaler.

Bestgrip presenterer den nye serien med pigger for fothvilere på motocross /enduro og sykkelpedaler. Piggene er små stifter med M4 eller M5 gjenger som enkelt kan settes inn i fothvilere og pedaler for å gi føttene bedre grep under racing.

Piggene kan brukes med stål- eller aluminiums-fothvilere som er kompatible med skrue-størrelsen, enten det er fothvilere for enduro, cross, rally raid eller trial. De kan også brukes i spesifikke pedaler på sykler.

Pigger for Bedre Kjøreytelse

Å bruke piggene sikrer bedre ytelse både på glatte underlag (for eksempel snø, gjørme) og harde, men ujevne terreng.

Med piggene får du en forbedret følelse av sikkerhet og dermed større presisjon i kjøringen.

Kontroll på ethvert underlag og Terreng

Å bruke piggene sikrer bedre ytelse både på glatte underlag (f.eks. snø, gjørme) og harde, men ujevne terreng.

Med piggene får rytteren en forsterket følelse av sikkerhet, og dermed mer presis kjøring.

Monteringsvideo

Start video
1 scaled 1

Ikke bare for

motorsykler og sykler

De universelle størrelsene på gjengene gjør piggene egnet for bruk også på industrielle kjøretøy. Piggene kan settes inn i tilgangsstiger, trinn, fothvilere eller andre glatte plattformer, hvor sikkerheten kan forbedres gjennom friksjonen som tuppen gir.

Unike og Patentbeskyttede produkter

Bestgrip har produkter som virkelig skiller seg ut fra de andre, og derfor er de patentbeskyttet. Vi har investert i innovasjon for å bringe deg unike løsninger som du ikke finner noe annet sted.

Vår forpliktelse til kvalitet og banebrytende teknologi skiller oss ut, og du kan stole på at når du velger Bestgrip, velger du det beste i bransjen.

MAXIMUM GRIP

Rustfritt stål kombinert med wolframspiss for vedvarende grep selv i de tøffeste forhold.

Bestgrip-pigger er laget av rustfritt stål for å forhindre rusting som til slutt kan føre til brudd. Spissen er laget av wolfram, som er et høykvalitetsmateriale som er svært motstandsdyktig mot slitasje. Dette betyr at abrasive terreng eller materialer ikke sliter ut tuppen, så piggene sikrer et konstant grep.

pedana sporca 01

BestGrip-piggers Innovasjon gir uovertruffet grep på Sykkelpedaler

Den flate spissen på BestGrip-piggene er spesialdesignet med tanke på sykkelpedaler. Målet er å sørge for at skoene får et solid grep om pedalene uten at spissen er for skarp.

Dette designvalget er nøye vurdert for å sikre at brukeren ikke risikerer å ripe opp huden ved et uhell. Vårt fokus på brukersikkerhet og komfort er alltid i sentrum av våre designbeslutninger.

IMG 5159 320x320 1
Pigg for Fothvilere, Gjenger M5, Utstikk 3,5 mm.

BestGrip forskning og produktutvikling.

Over mange år har Bestgrip Srl produsert hurtigmonterte skru-pigger. Dette ledende internasjonale selskapet har nå grunnlagt et nytt selskap, Bestgrip RS – Forskning og utvikling – for å teste og utvikle produktene sine med mål om å oppnå best mulig kvalitet og ytelse for kundene sine.

Som en del av denne utviklingen har Bestgrip RS investert i flere superbiler og i en spesiell isracingsbane som de også gjør tilgjengelig for testkjøring, reservert for nasjonale og internasjonale journalister og bilspesialister.

SPØRSMÅL

eller annet?

Mandag-Fredag:  8:00-16:00

Alle våre priser er inklusive moms.

/* Lukker Popup ved klikk på menyvalgene som er linker eller knapper */

LET'S HAVE A

DEAL

TODAY!